پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۴  |  Thursday, 18 September 2025
کد خبر: ۵۰۶۶۵
تاریخ انتشار : ۱۹ : ۱۵ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰
گپ و گفت دیباچه با خواننده مطرح پاپ

بازیگر شدن علی لهراسبی | "دنیای بی تو " و" زیباجان" بزودی منتشر می‌شوند!

علی لهراسبی گفت : آلبوم سازی با وجود اینکه این روزها دیگر جایگاه قبلی خود را نزد مخاطبان ندارد، اما میتواند به عنوان هویتی محکم از تِرَک ها جانب داری کند و بصورت یک اثرثبت وحک شده از خواننده مطرح شود.

« لهراسبی » خواننده موسیقی پاپ درمورد آهنگهای جدید خود افزود: « دنیای بی تو » و « زیبا جان » از  آهنگهای جدیدی هستند که با اتمام کار ویدئو سازی وتنطیم بزودی روانه بازار خواهند شد.

خواننده تیتراز سریال دل گفت: فروش تیتراژ فیلم وسریال توسط تهیه کننده ها وکارگردانان سینما وتلویزیون امری غیر قابل انکار است که خوانندگان مطرح از آن مستثنی هستندواین موضوع معامله و تعاملی است که بین تهیه کننده ها وگارگردانان سینماوتلویزیون برقرار می‌شود که در راستای آن موقعیت وفضای تبلیغات گونه ای برای خوانندگان جدید خلق می‌شود که بتوانند خود را در عرصه خوانندگی به مخاطبان معرفی کنند.

علی لهراسبی بازیگر می شود |

وی بیان کرد: تاکنون شاهد پخش تیتراژهای بسیاری ازسینما وتلویزیون وحتی رادیو بوده ایم که تنها برخی از آنها ماندگار شدندچرا که یکی از فاکتورهای موفقیت یک موزیک باکلام در قالب تیتراژ این است که اگر آن  را از فیلم و یا سریالی خارج کنیم بایک هویت مستقل ویک ترک جذاب همچنان می تواند مخاطب را با خود همراه کند وهمگونی قصه وفیلمنامه با موسیقی با کلام از دیگرفاکتورهای موفقیت ومانا شدن تیترازیک اثرسینمایی ویا تلویزیونی محسوب می‌شود که به طور معمول پروسه دشواری است وچون درکنار هم قرار دا دن این دو فاکتورکار مشکلی است بنابراین فقط تیتراژهایی دربین مردم ماندگار خواهند شد که این دو قابلیت راهمزمان در خود حفظ کرده باشند.

لهراسبی با بیان اینکه چند تِرَک جدید دارد که بزودی از سریالی درتلویزیون شنیده خواهدشد اظهارداشت: تیتراژ خوانی در تلویزیون ویا سینما تفاوتهای بسیاری داردو هر خواننده براساس تجربه وسلیقه خوددراین راستا عمل می کندومن معتقدم تیتراژ یک فیلم سینمایی که قراراست حدود۹۰دقیقه مخاطب را با خود همراه کند شرایط و ویژگی‌های خاصی نسبت به یک سریالی خواهد داشت که قصد دارد در ۳۰ قسمت به مخاطب ارائه شودچراکه در یک فیلم تاثیرگذاری باید لحظه ای باشد تا بتواند مخاطب را با خودهمراه کندامادرسریال این قاعده متفاوت است ویک خواننده باید طوری عمل کندکه اثر گذاری تیتراژ در همه قسمتهای ان جاری وپراکنده باشد پس درک  این محتوادر خواندن تیتراژهانیازمند کسب تجربه وپشت سر گذاشتن آزمون وخطاهای بسیاراست تایک موزیک باکلامی راخلق کنیم که مخاطب راهمزمان با تماشای یک اثر نمایشی درسینما وتلویزیون ،با خود همراه وهمگام کند.

خواننده تیتراژ مجموعه های دلنوازان وفاصله ها درباره سهم خواننده وتیتراژ در دیده شدن یک اثر سینمایی ویا تلویزیونی گفت:سهم خواننده وموزیک باکلام در یک اثر نمایشی با موفقیت محتوایی آن در بین مخاطبان ارتباط وتعاملی دو طرفه محسوب می شودکه با رعایت پارامترهایی چون همگونی قصه با تیتراژ وبرخورداری تیتراژ ازیک هویت مستقل به گونه ای که بتوان از آن به عنوان یک ترک مجزا بهره برد از عواملی هستند که با کمک آنها می توان به جایگاه موثری درزمینه ارتباط دوسویه بین اثارنمایشی وتیتراژ آنها دست یافت.

علی لهراسبی بازیگر می شود |

آلبوم هویت یک خواننده است

لهراسبی ادامه داد: آلبوم هویت یک خواننده است ودرواقع ترک ها در کالبد آلبوم هست که به هویتی مستقل ومحکم دست پیدا می کنندبنابراین اگر چه این روزهاباتغییر فرهنگ شنیداری مردم وعلاقمندی آنها به شنیدن آهنگهای متنوع از خواننده های متفاوت آلبوم دیگر آن جایگاه قبلی خود را نداردودیگر آنچنان مرسوم نیست ولی باز می توان مدعی بود آلبوم سازی را نه تنها نمی توان کنار گذاشت بلکه از آن باید به عنوان یک اثرحک وثبت شده از خواننده یادکرد.

لهراسبی بازیگر می شود

لهراسبی که تاکنون خواندن ۱۱تیتراژ را در کارنامه هنری خودثبت کرده به دیباچه گفت : طی این سالها پیشنهادات زیادی برای بازیگری داشتم اما چون برنامه ای برای آن در نظر نگرفته بودم همه آنها را رد کردم اما سال گذشته تصمیم گرفتم در سریالی به عنوان بازیگر به ایفای نفش بپردازم که بدلیل شرایط کرونایی تصویربرداری آن به تعویق افتاد اما بزودی کار تولید آن آغاز خواهدشد.

خواننده تیتراژ مجموعه تلویزیونی همه چیز آنجاست در پایان بیان کرد : خوشحالم که در سالهای اخیرشعر خوب وطرح های محکم که روزگاری به ورطه غربت افتاده بودند دوباره مورد توجه قرار گرفتند چراکه وقتی شعر وترانه خوب در قالب موزیک قرار می گیرد و با اقبال عمومی روبرو می شود درواقع یک غربالگری ای اتفاق می افتد که بتوان از آن در راستای تمیز دادن آثارارزشمنداز دیگر آثاربهره برد و امیدوارم هرچه جلوتر می رویم این موضوع محکمتر شودومردم همچنان پشت ترانه وشعرهای خوب بایستندوازآنها استقبال کنند.

گفت وگواز:زهرا فرود

مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴